info@domakinstvo.bg

Плащане и доставка

Интернет магазина domakinstvo.bg Ви предлага куриерска фирма Спиди за доставка на вашата поръчка и няколко начина за плащане.

Цена за доставка

Куриерска фирма Спиди Цена на доставка с наложен платеж Цена на доставка при плащане с карта Безплатно при поръчка над
Куриерска фирма 8 лв 7 лв 69 лв
Офис на Спиди 8 лв 7 лв 69 лв

Време за доставка

До всеки продукт на нашия интернет магазин имаме въведено времето за доставка. Ако искате да разберете точното време за доставка на вашата поръчка, имате информацията в полето „Когато поръчам този продукт, кога ще го получа?“.

  • На склад: артикулите се намират в централния склад.
  • На път: Очакваме продуктът от нашия доставчик. Датата на доставка винаги е изобразена в таблицата за наличност, както и очакваната дата на доставка.

Куриерска фирма Спиди

Куриерската фирма Спиди доставя между 3 до 5 работни дни. Експедицията на пратката ще Ви потвърдим чрез смс и имeйл, включително с номера на пратката, на който можете да следвате пътя на Вашата пратка.

Как се доставя пакетът посредством куриерска фирма?

Куриерът доставя пратката на посочения от Вас адрес в работен ден между 08ч – 18ч. Препоръчваме Ви при попълване на адрес в поръчката, да посочите този, на който се намирате в по-голямата част от деня. Kуриера ще достави пратката навсякъде, също и на работното Ви място. Куриерската служба се свързва с клиентите по телефона в деня на доставката в часовете преди обед, за да уточнят времето и мястото на доставка. В случай, че след уговорката по телефона не бъдете намерени на адреса, куриерът ще се опита да достави пратката на следващия работен ден. Ако дори тогава не се осъществи доставката, пратката ще бъде върната на нашия централен склад и ще бъдем принудени да анулираме поръчката. Трябва да Ви предупредим предварително, че не сме в състояние да повлияем на часа на доставката. Конкретния час можете да уточните директно с куриера.

Моля, не превземайте видимо повредени или разопаковани пратки. Свържете се с нас на тел.+359 2 4486365, за да уточним как да процедирате.

Ако не получите пратката в рамките на 5 работни дни от получаването на смс-а и имейла за експедирана поръчка , моля свържете се нас на телефон +359 2 4486365.

Куриерска фирма Спиди Цена на доставка с наложен платеж Цена на доставка при плащане с карта Безплатно при поръчка над
Куриерска фирма 8 лв 7 лв 69 лв
Офис на Спиди 8 лв 7 лв 69 лв

Начини за плащане

За Вашия максимален комфорт предлагаме няколко варианта за заплащане. Начините на плащане ще се изобразят при избора Ви на доставка.

  • Наложен платеж:

    Наложен платеж означава, че плащате за пратката директно на куриера, който Ви я доставя. Накратко, в момента на получаването ще заплатите поръчката в брой.

  • Плащане с кредитна или дебитна карта/ Превод онлайн / Чрез GoPay:

    Можете да изберете да заплатите своята поръчка с кредитна или дебитна карта, с превод онлайн или чрез GoPay. След като направите своя избор и потвърдите поръчката, ще бъдете автоматично пренасочени към платежния интерфейс.

sticky01

БЕЗПРОБЛЕМНА РЕКЛАМАЦИЯ

Обадете ни се и ще
решим рекламацията Ви
за да сте удовлетворени

Повече информация
sticky02

Гарантирано връщане

до 60 дни без
посочване на причина

Повече информация
За да функционира правилно нашият уеб използва „бисквитки“ (cookies) , продължавайки с разглеждането се съгласявате с използването им. Повече информация за настройки тук.